Carnaval 2020

Donderdag 13 februari 2020

Wat een prachtig gezicht was het vanmorgen vroeg op het schoolplein.
Alle kinderen waren verkleed naar school gekomen om carnaval te vieren en wat extra leuk was, we mochten het Jeugdhonk hiervoor gebruiken!!
Een aantal jeugdleden van het JCW waren erbij en draaiden de meest hippe carnavalsmuziek.
Nadat iedereen over de catwalk was gelopen om zijn of haar out-fit nog eens extra te showen ging het feest los.
De krukken en banken werden aan de kant geschoven en iedereen liep te swingen op de dansvloer. De polonaise was favoriet!
Na deze feestelijke start van de dag ging iedereen terug naar de klas, waar ze in groepen werden ingedeeld en er een spelletjescircuit klaarstond.
Tussen de middag heerlijk smullen van de pannenkoeken en dan is het bijna vakantie!

Kindcentrum Wytgaard     Tjissema 6, 9089 BG Wytgaard     t 058 - 25 51 792     directie@tjroordaschool.nl