Sinterklaas op bezoek in het kindcentrum

Wat hadden we een mooi Sinterklaasfeest!
Sinterklaas kwam in een Amerikaanse wagen aan op het parkeerterrein. Zijn twee pieten waren vooruit gegaan en maakten al veel plezier met de kinderen.
Daarna maakten we een ronde door het dorp, achter het draaiorgel aan.

Vervolgens ging Sinterklaas naar de Lytse Twirre  om even gedag te zeggen en liedjes te zingen. Daarna zaten alle kinderen, leerkrachten, ouders en dorpsbewoners klaar in de Twirre voor het bezoek van Sinterklaas. Er werd vooral gezongen en gedanst. En luie piet viel steeds in slaap, ze was zo moe. Maar dat wilden de kinderen niet... '1,2,3 wakker worden' riepen ze dan!

Het tweede gedeelte van de ochtend stond in het teken van het bezoek van Sinterklaas aan de verschillende klassen op school. Daar besprak Sinterklaas een aantal zaken uit zijn grote boek en deelde hij de cadeautjes uit.

We hebben er allemaal erg van genoten! Sinterklaascommissie bedankt!

Kindcentrum Wytgaard     Tjissema 6, 9089 BG Wytgaard     t 058 - 25 51 792     directie@tjroordaschool.nl